Over Parcel Checkout

Parcel Checkout is een dienst van CodeBrain BV om webshopeigenaren via plugins de mogelijkheid te bieden volledig gebruik te kunnen maken van alle verzendmethoden en fulfilment koppelingen welke het PostNL Fulfilment platform te bieden heeft. Koppelingen voor onder andere Orders, Producten, Stockcounts en Shipments worden hierdoor automatisch geregeld. Bij Parcel Checkout ontwikkelen wij deze toepassingen constant door om de plugins en scripts veilig en up-to-date te houden. Parcel Checkout Plugins werken alleen in combinatie met de diensten van PostNL Fulfilment.

Wil je meer weten over PostNL Fulfilment? Klik hier

 

HET Parcel Checkout Framework

Elk webshoppakket heeft een gebruiksaanwijzing. Deze pakketten werken in technische zin anders ten opzichte van elkaar. Daardoor is het noodzakelijk voor elk pakket een aparte plug-in te bouwen. Door de constante vernieuwing op dit gebied hebben we een speciaal framework gebouwd waarmee we de realisatie van plugins versnellen en versimpelen.

Ons framework vormt een brug tussen de webshoppakketten en de Postcode NL dienst en zorgt voor een snelle, krachtige oplossing. Zodra er een nieuw softwarepakket of andere update op de markt is, hoeven wij met dit framework slechts één koppeling te maken. Op die manier kan Parcel Checkout de nieuwe plugin binnen no-time verenigen met de rest van de varianten in het framework.  Zonder dat jij daar hinder van ondervindt.

Parcel Checkout zorgt ervoor dat je verzekerd bent van een beveiligde plug-in in combinatie met een goede service.