Controle Service

Krijg je een foutmelding te zien, of wil je de garantie hebben dat de plug-in correct geïnstalleerd staat? Geen probleem. Parcel Checkout biedt namelijk de Controle Service aan. Tegen een vast, laag tarief controleren wij de koppeling tussen jouw webshop en de PostNL Fulfilment.

Vaak treden meldingen op wanneer er iets geüpdatet is aan de omgeving waarop de plugin geïnstalleerd staat.
Denk aan één van de volgende zaken:

- Serverupdate;

- Nieuwe versie van het gebruikte webshop pakket of CMS;

- Maatwerkthema's geïnstalleerd;

- Maatwerkplugins geïnstalleerd;

- Andere modules/plugins geüpload of geïnstalleerd die mogelijk een conflict opleveren;

- Aanpassingen aan bestanden gemaakt op de FTP-omgeving door bijvoordeeld een reclamebureau.

Let op:
Deze service geldt alleen voor installaties van reeds bestaande plug-ins van Parcel Checkout.
De plugin moet al geinstalleerd staan. Als wij dit voor je moeten doen, kun je de installatieservice aanvragen!

CONTROLEkosten

EUR 25,- excl. BTW*

Parcel Checkout controleert de plug-in binnen één week
(na ontvangst van alle benodigde & correcte gegevens tenzij anders afgesproken).

Wat houdt de parcel CONTROLE Service in?

- Parcel Checkout controleert de geïnstalleerde plugin;

- Parcel Checkout controleert de plugin in de beheeromgeving van jouw softwarepakket;

- Parcel Checkout koppelt terug wat je moet doen om de plug-in weer werkend te krijgen;

En wat doet Parcel Checkout níet?

- Installeren van de plug-in;

*Belangrijk om te weten:
de aangeleverde gegevens dienen correct en volledig te zijn.
Parcel Checkout is anders genoodzaakt de controle een week uit te stellen en eventueel extra kosten in rekening te brengen. Controleer daarom de gegevens altijd goed, voordat je op Verzenden klikt.

Controle aanvragen
Controle aanvragen