Parcel Remote Support

Heb je vragen over de installatie's/configuratie's van onze plug-ins?
Wil je graag dat iemand met je meekijkt om ervoor te zorgen dat het correct verloopt? Dat kan. Wij helpen graag.

REMOTE SUPPORT TOOL

De software die wij gebruiken om met je mee te kijken is Aeroadmin. Dit is zogeheten remote desktop software.
Je hoeft er niets voor te installeren en het is 100% veilig. Simpelweg downloaden en uitvoeren.

Ondersteunde OS (besturing systemen):
Windows 2003\XP\7\8\10
32 and 64 bit

NOTE: Helaas is er (nog) geen ondersteuning voor Mac gebruikers!

DOWNLOADEN?

Klik op de onderstaande button om de Remote Support Tool te downloaden.
Er zijn twee varianten: de .exe file en de .zip file.
Mocht je geen .exe-bestanden kunnen downloaden, dan kies je voor de .zip-variant. Daarna is het simpelweg uitpakken en uitvoeren.

.EXE   .ZIP

NOTE: De support tool wordt beschikbaar gesteld door AEROADMIN, dit is tevens de ontwikkelaar van de software.
Let wel, het gebruik van de support tool geschiedt volledig op eigen risico. Ondanks de zorgvuldige controle van Parcel Checkout, kunnen hier geen rechten aan worden ontleend.

Gebruik

Zodra je de .exe hebt uitgevoerd verschijnt een scherm waarop 'Uw ID' wordt weergegeven. Dit ID heeft de Parcel Checkout werknemer nodig.

uitleg-aero-admin-000

Het ID dat je hebt gegeven wordt door de Parcel Checkout werknemer gebruikt om verbinding te maken met jouw computer. Als alles goed verloopt krijg je daarna een bericht over het accepteren van de remote control. Dan verschijnt het volgende scherm. Vink de opties die op het schermvoorbeeld staan aan voor de beste support van onze werknemers. Klik daarna op "Accepteren".

uitleg-aero-admin-001

Na het Accepteren werkt de connectie en kun je het venster minimaliseren.

Gebruik IN EIGEN HAND

Je hebt met deze tool alles in eigen hand. Jij beslist of wij toegang krijgen en jij bepaalt de condities waaronder het gebeurt. Simpel en veilig.